Healing

Tijdens een energy healing massage, werk ik als healer. Ik ben dan een "doorgeefluik" van de krachtige Universal Healing Energy. Via mijn handen kan ik deze helende energie doorgegeven tijdens een behandeling.
Gedurende de energy healing massage kun je je kleding aanhouden, waarbij ik zowel boven als op het lichaam kan werken, afhankelijk van het gevoel.
Bij een healing wordt als eerste verstorende energie in jouw systeem afgevoerd, waarna er vervolgens genezende levensenergie aan jouw energiesysteem ter beschikking wordt gesteld.
Jouw eigen energiesysteem bepaalt wat het wil loslaten en wil ontvangen. Vervolgens bepaalt de Universal Healing Energy zelf naar welke plek het toestroomt en in welke hoeveelheid.

Universal Energy Healing werkt helend of ondersteunend bij:


Hoe de healing plaatsvindt en hoeveel sessies nodig zijn is van te voren niet te zeggen, je zult zelf aanvoelen of je nog een healing nodig hebt. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord is meer of minder tijd nodig om de balans weer te kunnen herstellen. De werking van de healing energie stopt niet op het moment dat de healing sessie is beëindigd, de energie kan nog dagen of zelfs weken in je doorwerken.
Gedurende de healing sessie lig je vaak op de behandeltafel of zit je op een stoel.
Ook kan ik tijdens een healing sessie van andere technieken gebruik maken,
zoals visualisatieoefeningen, meditaties of andere lichaamsgerichte oefeningen die bedoeld zijn om de blokkades in je energiecentra ( chakra’s ) op te heffen.
Tijdens de behandeling kan je warmte, koude of tinteling sensaties ervaren. Je kunt rillingen krijgen, er kunnen spiertrekkingen optreden.
Het kan ook zijn dat er bepaalde emoties loskomen of dat je slaperig wordt. Wat er ook gebeurt, het is allemaal oké. Er gebeurt niets wat jij niet wilt.
Hoe je het precies ervaart verschilt van persoon tot persoon. Sommige mensen voelen helemaal niks.
Dat wil niet zeggen dat "het dan niet werkt", de Universal Healing Energy doet zijn werk ook als je het niet bewust ervaart.

Let op: De healing is nooit een vervanging voor de reguliere geneeskunde!